El candidat al Congrés dels Diputats Enric Bataller visita l’Alcúdia de Crespins

El candidat nº3 al congrés dels diputats de Compromís – A la Valenciana, Enric Bataller, va visitar, passat divendres, l’Alcúdia de Crespins.

Bataller, un advocat amb reconegut prestigi com defensor de moviments civils i professor de la Universitat de València, va presentar les línies mestres del programa que desenvoluparà Compromís al congrés de Madrid. “Un programa que es centrarà en rescatar persones com el principal mitjà de resoldre la crisi que patim i que reclamarà la millora del nostres finançament i de les infraestructures valencianes per tal de rebre un tractament just del govern de Madrid”.

image-2016-06-13 (3)Bataller va explicar que cal fer “un intens treball per reformar l’estat i generar institucions justes que ajuden a la ciutadania i creen un marc social que permeta un creixement sostenible econòmic i social. Una legislatura a la que es reclamaran les infraestructures que fan falta a la comarca i es treballarà per la recuperació de la nostra economía”.

A la sessió oberta i participativa, a la que els assistents van poder plantejar lliurement qüestions sobre el programa, es va parlar també de la necessitat d’enfortir el sistema de pensions, de com calia ajudar als joves a trobar treball per mantenir l’estat del benestar i de la necessitat de recuperar drets socials perduts.

Després de la sessió Enric Bataller va fer una passejada pel poble i va visitar la foguera de Sant Onofre. La visita es va tancar amb un sopar de germanor al que van acudir gent del poble i de la resta de la comarca.

No hay comentarios

Dejar respuesta