Canals trau a licitació l’assistència tècnica per a les obres en tres centres educatius del poble

L’Ajuntament de Canals ha tret a licitació tres contractes d’assistència tècnica per als projectes del Programa Edificant en el CEIP Vicente Rius, en el CEIP José Mollà i en l’IES Sivera Font, mitjançant els quals es duran a terme obres de millora i modernització de les seues instal·lacions.

L’objecte de la contractació és la redacció del projecte i la seua supervisió, les direccions d’obra, la coordinació de seguretat i salut i la programació i seguiment del control de qualitat necessaris per a dur a terme l’execució de les actuacions.

El valor estimat de l’assistència tècnica per als tres projectes supera els 100.000 euros: 62.785,84 el del CEIP Vicente Rius, 59.788,67 el del CEIP José Mollà i 11.396,88 el de l’IES Sivera Font. Les empreses interessades tenen fins el 21, 22 i 23 de juny respectivament per a registrar les seues propostes al consistori.

Una vegada adjudicats els contractes, hauran de presentar el projecte d’obres en el termini d’11 mesos. Aquesta proposta haurà de ser aprovada per l’Ajuntament i serà aleshores quan es liciten els contractes d’obres.

El Programa Edificant, impulsat per la Generalitat Valenciana, està destinat a la creació i millora de centres educatius al nostre territori mitjançant la col·laboració entre l’administració autonòmica i la local.

No hay comentarios

Dejar respuesta