Canals tindrà una jornada dedicada a la família Borja

La Universitat de València recolzarà la jornada al voltant dels Borja que durà a terme l’Ajuntament de Canals amb tota probabilitat a finals del mes d’abril de 2017 al Torreó dels Borja en l’emblemàtic barri de la Torreta.

Molt positiva va ser la reunió mantesa fa uns dies al carrer La Nau, lloc on es troba situada la Universitat de València, entre l´Alcalde de Canals Joan Carles Pérez, la regidora de Cultura Celia Ibàñez i els professors de la Universitat Antonio Ariño, Miquel Navarro i Joan Francesc Mira. De fet, d’aquest encontre es va obtindre el compromís de la Universitat de València de que Canals duria a cap una de les jornades més rellevants i destacades de la família Borja cap a finals del mes d’abril de l’ any que be coincidint amb la festivitat del barri de la Torreta .

Aquesta jornada borgiana a Canals comptarà amb grans erudits i estudiosos de la gran família valenciana, com ara Antonio Ariño i Joan Francesc Mira, entre d´altres.

Ara des de l’ Ajuntament de Canals, i una vegada aconseguit el compromís de la Universitat, es traslladarà aquest projecte a la Diputació de València perquè aquest organisme també es sume al mateix.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cuatro =