Canals tanca les celebracions del 9 d’Octubre amb un gran èxit de participació

Canals. -10.10.2023-  Aquest cap de setmana a Canals s’ha dut a terme diversos esdeveniments per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre.

Un dels actes més emotius, i que ha tingut lloc per primera vegada a la localitat, va ser les Distincions Honorífiques 9 d’Octubre. Un esdeveniment que ha posat en relleu les associacions i personalitats més destacades del municipi.

Els guardonats en aquesta ocasió han sigut les dos associacions musicals com són la Unió Musical Santa Cecília i l’Associació Musical Canalense; l’Associació Canals conta el Càncer; l’Associació Amas de Casa y consumidores Tyrius Canals; el canalí que millor coneix les tradicions locals, Marcial Martínez i a títol pòstum, el cronista Ramón Arnau.

Per altra banda, l’acte esportiu de la pilota valenciana va tindre un gran èxit de participació entre els veïns i veïnes de la localitat i dels pobles del voltant. El Trinquet Municipal es va omplir de gom a gom per a gaudir de les dues partides organitzades per l’escola de pilota El Moro: Miguel i Ferrer V contra Ferrer IV i Julio i Sales, Blai i Cris contra Mario, Simon i Izan.

Finalment, l’acte que tancava aquests quatre dies de celebració, Canals Canta, va reunir a un gran nombre d’espectadors i espectadores per a gaudir d’un concert líric interpretat per la canalina Rosa Bañó i els canalins Toni Saurina, Vicent Alventosa i Vicent Juan.

No hay comentarios

Dejar respuesta