Canals tanca aquest diumenge una nova edició del festival SoXXI

Aquest diumenge, 1 de novembre, les pistes poliesportives del Gorg de L’Omet de Canals, albergaran a les 18.00 hores de la vesprada el concert de cloenda de la X edició del festival internacional SoXXI. En aquest, s’estrenarà la peça Distants, per a percussió i electrònica.
El concert d’aquest diumenge, és un projecte artístic i pedagògic col·laboratiu, multidisciplinar, inter-nivells i inter-centres amb la participació de l’alumnat i docents dels CEIP Vicente Rius i Calixt III de Canals, la Universitat Politècnica de València-Proyecto Soundcool i Projecte SoXXI.

La peça Distants, que s’estrena de manera absoluta a Canals, forma part del projecte d’investigació de doctorat codirigit per Jorge Sastre i Zulema de la Cruz i que realitza Esther Pérez a la UPV amb la col·laboració del Festival SoXXI.

L’espectacle de cloenda compta amb la direcció dels canalins Alícia Arnau-Aparicio i Joan Soriano i la sonorització del tècnic municipal Javi Mollà.

A més de l’estrena en exclusiva de la peça Distants, en aquest espectacle també gaudirem de, Le noir de l’etoile (1990) de Gérard Grisey (1946-1998).

L’accés al recinte tindrà l’aforament limitat amb totes les mesures de seguretat i higièniques marcades per les autoritats sanitàries davant la covid 19, i a més, des de l’organització es prega que l’assistència del públic siga de manera anticipada per tal de dur a terme tot el protocol establert davant la pandèmia que ens afecta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − ocho =