Canals s’uneix a la celebració del dia mundial del medi ambient

L’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria de Medi Ambient, i a fi que totes i tots prenguem consciència d’aquesta realitat, ha proposat celebrar el dia del medi ambient amb activitats/tallers dinamitzades per educadores/és ambientals, serà aquest dissabte 5 de juny des de les 11:00h del mati al pati del col.legi Calixt III.

Fes EL TEU propi PAPER ARTESÀ I RECICLAT. Mitjançant una tècnica senzilla, elaborarem fulls de paper, reconeixent l’origen de la matèria primera i els seus impactes segons la mena de paper que s’utilitza en el dia a dia.

La PETJADA de L’ENERGIA. Mitjançant un gran panell que reprodueix una casa, coneixerem el nostre consum d’energia, de quins aparells elèctrics disposem i qui són els Vampirs de l’Energia.

La PETJADA dels ALIMENTS. Amb una compra simulada observarem el que costen de produir els aliments i coneixerem els quilòmetres que recorren fins a arribar a la taula. Una gegantesca cinta mètrica permetrà que visualitzem quins arriben de l’altra part del món, quins són de proximitat i quins els de Quilòmetre Zero.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − quince =