Canals s’adhereix a un conveni per a informar i orientar laboralment als veïns de la localitat

El SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) tenen un conveni a través del qual ofereixen informació i orientació laboral als ciutadans visitant diferents municipis.

En el plenari del passat dijous, es va aprovar l’adhesió a aquest conveni entre SERVEF i FVMP per intentar que aquesta iniciativa arribe a Canals. Si el resultat és exitós, dos autobusos del SERVEF, especialment adaptats per a la seua fi, estaran en Canals per a oferir major visibilitat dels serveis d’orientació a l’ocupació del SERVEF.

En aquestos espais s’oferirà atenció personalitzada a les persones ja inscrites com demandants d’ocupació en els Centres SERVEF d’Ocupació i també a les persones no inscrites que es mostres interessades. La finalitat principal és informar i orientar sobre els serveis que preseta el SERVEF a fi de millorar l’ocupabilitat de la ciutadania.

Més endavant, es podrà confirmar si Canals és un dels municipis seleccionats i posteriorment, si la resolució és positiva, l’FVMP informarà dels dies exactes en què el Punt de SERVEF Mòbil acudirà a Canals.

Per al Ricardo Requena, alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica, «aquesta proposta pretén sumar-se a les polítiques municipals que estan portant-se a terme, com per exemple els diferents plans d’ocupació, les ofertes formatives per a desocupats i el projecte de Canals Ocupació. Per això, pensem que és una iniciativa que pot ajudar als veïns de la localitat i que pot resultar molt útil».

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 15 =