Canals rep més de 43.000 € per a pal·liar els danys causats per les pluges

La Diputació ha atorgat aquesta quantitat a Canals per a esmenar els desperfectes produïts per les fortes pluges que van tinder lloc en desembre de 2016.

Les zones més castigades foren aquelles on s’acumula major transit d’aigua, com són els camins, els barrancs i les séquies. Els danys en les infrastructures municipals i les propietats privades van ser quantificats en quasi un milió d’euros.

Per això, l’Ajuntament va gestionar l’admissió d’instàncies per part dels propietaris agrícoles afectats, les quals es presentaren posteriorment a l’organisme responsable per detallar els desperfectes produïts.

El passat setembre ja es va rebre a Canals la quantitat més gran possible per part del Consell: 33.516€ destinats a cobrir els danys. La Diputació, per la seua part, ha dotat aquest febrer a la localitat amb una ajuda addicional de 43.821€.

Venda Nau Industrial

La Nau Industrial número 8 de Canals ha sigut adquirida per 184.804€. L’espai de propietat municipal, que va eixir a subhasta el passat novembre, té una superfície de 758,54m2 i es troba situada a l’avinguda de Les Moles.

Segons l’alcalde, Ricardo Requena, l’Ajuntament de Canals va posar en marxa el procés de venda a causa de la demanda de l’ampliació de les indústries per part de la xarxa empresarial de la comarca, «amb la finalitat de col·laborar amb la generació de nous llocs de treball al poble».

2018.02.21 La Nau Industrial núm. 8 és adquirida per 184.804€

No hay comentarios

Dejar respuesta