Canals presenta les novetats per a la Fira de setembre

Una  de les novetats d´esta fira és la prova colors run,  “una activitat que a hores d´ara està molt de moda i que  a la fira de Canals enguany  volem incloure-la perquè pensem que agradarà molt, sobretot entre el públic més jove”, tal i com ha explicat la regidora Celia Ibàñez.

Es tracta “d’una cursa on els participants, en diferents punts habilitats, rebran una plutja de colors”. La cursa tindrà lloc el 16 de setembre a les 18:00 hores  des de l´institut Sivera Font i conclourà a la zona jove quatre camins amb una discomòbil.

Un dia abans, el 15 de setembre, es celebrarà el sopar jove al pati del col.legi Calixt III, un sopar festa light amb discomòbil per a joves de 12 fins a 18 anys.

Una  altra novetat en esta fira de setembre serà la del diumenge de fira, on segons relatava la regidora Ibàñez, “canviarem els carretons de fusta de la plaça de bous portàtil, per un acte solidari on es contarà amb la col.laboració de l´associació d´animals, Ada, que estàn preparant una exhibició canina, on a més, participaran diferents protectores”.

Altres novetats que incorpora la propera edició serà la supressió del concurs de Autos Locos que seran substituïts per un tobogà aquàtic, una atracció que “serà molt divertida, refrescant i oberta  a la participació de tots”. A més per a la nit de disfresses, “s’ha decidit eliminar qualsevol vehicle de tracció mecànica”.

Finalment, la regidora ha explicat que la Fira de 2016 podria estar ja tancada la propera setmana.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 3 =