Canals es prepara per a conmemorar el Dia de la Dona

Diverses institucions i associacions del poble han preparat una extensa programació que començarà el proper el dia 5.

Els relats de vida de l’Escola de Persones Adultes, que ja van començar el passat 26 de febrer, continuen el properdia 5 de marc amb el matrimoni com a tema central, el dia 7 amb la dona en la salut i la formació i el dia 8 amb el paper de la dona en les festes.

El 7 de març a les 10:00, l’aulari de l’EPA acollirà la xerrada-col·loqui “La feminització de la pobresa”, a càrrec de la treballadora social MªCarmen Palazón. Durant aquests dies, l’EPA també ha organitzat la campanya de selfies per la conscienciació de la igualtat.

Per la seua part, el Fons Valencià per la Solidaritat oferirà xerrades i tallers en el marc de la campanya “Ser dona al sud”.

L’Associació d’Ames de Casa Tyrius de Canals inclouran en la programació de la seua setmana cultural una actuació lúdic-festiva amb el monòleg de Carlos Barfi i berenar.

Finalment, el Centre Jove oferirà un taller on s’explicarà per què es commemora el Dia de la Dona i com ha sigut l’evolució de la dona Durant els últims anys, al mateix temps que es recalcarà la importància de determinades dones que han lluitat per la igualtat. La cita sera el 9 de març a les 19:00 en el Centre Jove.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × cuatro =