Canals participa a la jornada informativa sobre el projecte ‘Objetivo 199+’

Els regidors de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, i d’Urbanisme, Manu Sanchis, acudiren divendres passat a la Jornada informativa sobre el projecte «Objetivo 199+». Un nou marc per a l’emprenedoria cooperativa en la Comunitat Valenciana i el programa d’Ajudes per al Foment del Cooperativisme i l’Economia social 2017.

En aquest sentit, l’edil responsable de Desenvolupament Local ha explicat que “hem entès que era important per al poble de Canals assabentar-se de les ajudes públiques existents al voltant del foment del cooperativisme com a ferramenta d’autoocupació i de creació de llocs de treball», i ha continuat subratllant que «des del departament de Desenvolupament Local que tinc delegat, aquesta és una nova ferramenta per als i les persones que amb actitud emprenedora veuen en aquesta modalitat d’economia social un futur laboral i empresarial».

La Jornada que va tindre lloc a València va comptar amb la inauguració del President de FEVECTA, Emilio Sampedro i el D.G. D’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Paco Álvarez. Els ponents, van desgranar des de dades objectives dels resultats a la Comunitat Valenciana sobre Cooperativisme en els darrers anys, fins a fórmules i objectius per a fer créixer l’emprenedoria cooperativa en els pròxims anys.

En definitiva, i com ha remarcat el regidor de l’àrea, una interessant jornada informativa i formativa que «ha servit per conèixer els continguts exposats, així com establir contactes amb la finalitat de continuar treballant, braç a braç, per a veure fórmules per a acostar a la gent de Canals interessada en cooperativisme i economia social, els processos i els avantatges d’aquestes formes jurídiques que a la vegada, estan generant treball i riquesa en el nostre territori», ha conclòs Requena.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 4 =