Canals oferta un curs d’Auxiliar de Cuina i Cambrer dirigit als joves beneficiaris de garantia juvenil

Començarà el proper dilluns 21 de novembre i està dirigit als joves de la localitat, de 16 a 29 any que ni treballen ni estudien. D’aquesta manera i segons manifestava el cap de l’àrea, Ricardo Requena “es demostra que no només oferim oci i activitats de temps lliure sinó que la formació, la inserció laboral i la preparació dels nostres joves ha estat sempre una prioritat del nou equip de govern i d’ací l’elecció d’aquest curs”.

Amb 100 hores de durada, el curs es divideix en formació teòrica-pràctica per aconseguir una major implicació de l’alumnat. La teoria tindrà lloc a les instal·lacions del Centre Jove de Canals i inclou la formació en ocupabilitat i habilitats socials, competències digitals, idiomas o com afrontar una entrevista de treball, entre altres.
La segona part serà purament pràctica amb 60 hores repartides en 12 sessions de cuina que es desenvoluparan al saló Santa Creu de la Torreta. En cada classe de 5, els alumnes estaran acompanyats d’un cuiner professional i formador de xefs que els ensenyarà a elaborar un menú complet.
Aquells que superen el curs amb èxitrebran un diploma acreditatiu d’auxiliar de cuina i cambrer a més del carnet de manipulador d’aliments.

No hay comentarios

Dejar respuesta