Canals oferirà els cursos de Community Manager i Manipulació d’Aliments de manera gratuïta

L’Ajuntament de Canals i el Centre de Turisme de València col·laboren una vegada més per tal d’oferir formació de qualitat i sense cap tipus de cost a les persones en situació de desocupació així com a treballadors en actiu.

Després d’haver-se impartit al passat octubre amb una gran acollida, el curs en «Formació Bàsica en Higiene, Manipulador d’Aliments i Control d’Al·lergògens» torna a Canals per respondre a la demanda dels empresaris i comerciants. En aquesta ocasió, el curs es realitzarà el dimarts, 13 de març, de 9:00 a 14:00 a la Casa de la Cultura «Ca Don José». Encara que el curs es dirigeix principalment a les persones en l’atur, aquells treballadors en actiu en hostaleria i restauració demandants de millora d’ocupació també podran participar.

D’altra banda, el CdT li dóna continuïtat a la formació de «Facebook Ads. Campanya d’Anuncis d’Èxit a BaixCost», realitzada al passat any, amb el curs de «Community Manager». Aquest es durà a terme els dies 3 i 4 de maig de 2018, de 9:30 a 14:30 també a Ca Don José.

Per a apuntar-se als cursos caldrà a fer-ho de manera presencial en el Departament ADL de l’Ajuntament de Canals o telemàticament a través de la web de Centres de Turisme de València aportant el DNI i el Darde. El termini d’inscripció és fins al 9 de març de 2018, en el cas de «Formació Bàsica en Higiene, Manipulador d’Aliments i Control d’Al·lergògens», i fins al 30 d’abril en el de «Community Manager».

Amb aquesta oferta formativa, que es repeteix en 2018, continua l’estreta col·laboració entre la regidoria de Promoció Socioeconòmica i el CdT per a portar nous cursos d’interés a Canals. Aquesta disposició per crear sinergies entre els dos organismes ja va quedar patent quan Canals, representada pel responsable de l’àrea i alcalde, Ricardo Requena, va participar en el Consell Assessor del Centre de Turisme al passat desembre, tal i com recorden.

2018.02.12 Canals oferirà els cursos de Community Manager i Manipulació d'Aliments de manera gratuïta- Manipulació Aliments

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − cinco =