Canals ofereix del 17 al 20 de maig la Fira Orienta’t

Del dilluns 17 fins dijous 20 de maig Canals acull La Fira Orienta’t. Aquesta va adreçada a l’alumnat de quart de l’ESO i primer de Batxillerat dels instituts Sivera Font i Francesc Gil així com als dels col·legis Cervantes i Sant Antoni Abat, amb la ferma voluntat de continuar oferint la informació adequada a l’alumnat en matèria d’ocupació i formació.

D’aquesta manera, un equip d’orientadors es traslladarà a cada aula dels centres durant els pròxims dies per a poder oferir-los d’una manera didàctica, però adaptada a les noves tecnologies, les oportunitats laborals i educatives que es trobaran després de la finalització de l’ESO o el Batxillerat. Així doncs, s’ha triat un dels videojocs més coneguts, Minecraft, per a traslladar tota aquesta informació i fer més interactiu aquest procés.

«Des de Orienta’t, l’Ajuntament de Canals pretén oferir una eina que ajude als nostres alumnes a saber quina oferta acadèmica i laboral tenen una vegada conclouen la seua etapa educativa» afirmava Miquel Alventosa, regidor de Joventut.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =