Canals ofereix el curs de Director d’Activitats de Temps Lliure

Aquest curs, homologat per l’IVAJ, està dirigit a tots aquells que vulguen aconseguir la titulació adequada per tal de planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de temps de lliure educatiu, dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, així com assumir la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.

Els estudiants comptaran amb una formació de 320 hores i inclou una etapa lectiva i altra de pràctiques per tal de poder portar a terme la seua activitat en campaments, colònies, escoles d’estiu i altres programes d’entreteniment amb els xiquets i adolescents.

Per poder realitzar aquest curs s’haurà d’estar en possessió del Diploma de monitor o monitora d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil o equivalent. A més, s’haurà de ser major d’edat en la data d’inici de curs i acreditar una experiència pràctica i continuada com col·laborador en activitats d’oci i temps lliure juvenil durant els dos anys anteriors, com a mínim.

En desembre de 2018 començarà el curs, finalitzarà en maig de 2019 i les classes tindran lloc els dissabtes, de 9:30h a 14:30h i de 15:30h a 18:30h, i diumenges, de 10:00h a 14:00h.

Ricardo Requena, regidor de Joventut i alcalde de Canals, ha insistit en que «des de l’equip de govern actual i des de la Regidoria de Joventut continuem apostat per la formació homologada específica per a joves que, sense cap dubte, obri noves possibilitats laborals».

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =