Canals llança una nova campanya per promocionar el comerç local

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals, Associem, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, han llançat la campanya ‘Gràcies pare, gràcies mare’ que pretén impulsar el comerç local. Aquesta nova iniciativa tindrà una durada prevista d’un mes, del 9 de març i fins al proper 6 de maig. En ella, els consumidors que compren en els comerços i empreses adscrits a Associem, entraran a participar en el sorteig de premis donats pels establiments associats.

En aquest sentit, la Presidenta d’Asssociem, Arantxa Torró, ha comentat que en aquesta nova campanya de promoció del comerç local “s’han implicat totes les entitats de l’associació i els premis que se sortegen van des de maletes, bosses, sopars, massatges, entre d’altres regals molt bonics tant per a pares com per a mares».

Per la seua banda, Ricardo Requena, regidor de l’àrea ha valorat molt positivament el treball conjunt que comerciants i empresaris d’Associem i la regidoria de Promoció Socioeconòmica «estem duent a terme des de l’aparició d’aquest col·lectiu i que està convertint-se en multitud de propostes de dinamització comercial, fidelització de consumidors, atracció per la compra en els comerços locals, i d’altres que, com la suma d’esforços en l’organització d’esdeveniments com la Fira Comercial de fa setmanes o les campanyes futures que a poc a poc aniran veient la llum».

No hay comentarios

Dejar respuesta