Canals llança la campanya comercial “Per Nadal, compra al comerç local”

L’Ajuntament de Canals s’adhereix al projecte promogut per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Ara que s’acosten les campanyes comercials de final d’any, la idea d’esta campanya és fomentar el comerç local i sensibilitzar la població perquè faça les seues compres als establiments dels respectius pobles on viuen.

A Canals, des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica, com en edicions anteriors, també ens hem adherit, imprimint cartells per als comerços i les empreses locals de serveis i productes, promocionant i difonent la xarxa comercial a l’emissora municipal i editant un vídeo amb la força dels nostres comerços.

Els cartells d’aquesta campanya s’han fet arribar als col·lectius d’Associem i Associació de Venedors del Mercat Municipal, a més de repartir-se per distintes ubicacions i punt d’informació de Canals. A més, també podreu passar i recollir-ne en el departament de desenvolupament local de l’ajuntament fins a esgotar existències.

Per a Ricardo Requena, regidor de l’àrea i alcalde de Canals, “es tracta d’una campanya més que no hem de deixar passar per a recordar, a la ciutadania, que el poble compta amb tots els serveis i els productes que de cara a les festivitats de Nadal, Cap d’Any, Reis i Sant Antoni ens poden fer falta, tant per a regalar com per als dia a dia”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − 19 =