Canals ja treballa en el nou Taller d’Ocupació “El Torreó VII”

L’Ajuntament de Canals ja treballa en el nou Taller d’Ocupació “El Torreó VII”, del qual es beneficiaran 20 persones aturades del municipi.
Aquest programa formatiu-ocupacional impartirà els certificats professionals de primer i segon nivell en “Activitats auxiliars en vivers, jardins i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes” i en “Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbrica i fàbriques d’obra de paleta” amb la tasca laboral directament relacionada amb aquesta proposta educativa.

Un total de 20 persones aturades, 10 per especialitat, se’n beneficiaran d’aquests tallers de 1920 hores de formació al llarg de l’any de durada d’aquests. El projecte ascendeix a 482.716’80 euros, i està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Aquelles persones que opten a algun dels cinc llocs de gestió del Taller (1 director, 3 professors i 1 administratiu) poden consultar les bases generals al web de transparència de l’Ajuntament de Canals. El procés de selecció del personal docent es durà a terme del 26 al 30 de juliol.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × uno =