Canals inicia la vacunació als centres educatius

A partir del 15 de desembre i fins al 22 del mateix mes, els centres escolars de la localitat de Canals començaran la vacunació de l’alumnat de cinc a onze anys.

La vacunació estarà dividida en dues etapes. Per una banda, el dia 15 de desembre la vacuna anirà destinada als escolars dels col·legis d’Educació Especial. I, per altra banda, des del 16 fins el 22 de desembre es durà a terme la vacunació als col·legis públics i concertats del municipi.

La regidora de Sanitat, Verónica Ferri, ha explicat que «cada alumne disposa de l’autorització i de la informació necessària que cal aportar en el moment de la vacunació. A més a més, es permetrà a cada alumne anar acompanyat per un familiar, el qual abandonarà el centre educatiu una vegada el xiquet o la xiqueta haja rebut la vacuna».

La vacunació als centres permet que siga més ràpida i eficient i tinga una cobertura millor, fet que és d’importància especial en una situació d’incidència a l’alça i nombrosos brots en l’àmbit escolar.

La pauta de vacunació consistirà en l’administració de dues dosis de vacuna pediàtrica de Pfizer separades per 8 setmanes.

Des de Conselleria de Sanitat assenyalen que «els equips de vacunació compten amb tot el necessari perquè la vacunació en aquests centres siga tan segura com si es practicara en el centre de salut».

No hay comentarios

Dejar respuesta