L’associació feminista de Canals inaugura la II Mostra de Dones Canalines i Artesanes

El dilluns es va inaugurar la II Mostra de Dones Canalines i Artesanes, a la planta baixa de Ca Don José, organitzat per l’associació feminista “Peroleres per la Igualtat” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

A la inauguració hi van acudir l’alcalde de Canals, Nacho Mira, junt amb el regidor d’Igualtat, Edu Badal, i la presidenta de l’associació canalina, Isabel Real. Els dos edils van destacar la importància d’aquesta mostra perquè posen en valor i es dona a conéixer els treballs de diversos tipus d’artesania que realitzen les veïnes de la població.

En l’exposició, que estarà disponible fins al pròxim 23 de febrer i en horari de vesprada, es poden veure el treball de dones canalines en diferents àmbits, com ara, de costura, de ceràmica, de joieria i de pintura, entre d’altres.

Per la seua banda, el regidor Edu Badal va donar unes xicotetes pinzellades del que serà la programació que ha preparat el consistori per al dia 8M. Xarrades, obres de teatre, manifest, cinema i una gran festa de la dona són algunes de les activitats previstes per a celebrar el Dia de la Dona.

No hay comentarios

Dejar respuesta