Canals i la Direcció General d’Infrestructures Educatives milloraran els patis dels centres del poble

Canals. -06.10.2023-  L’alcalde de Canals, Nacho Mira, i el regidor d’Educació, Edu Badal, s’han reunit aquesta setmana amb el director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, per a tractar la situació dels centres del poble i futures millores que afectaran, principalment, els espais d’esbarjo on els alumnes gaudeixen dels descansos entre classes.

En la reunió es va parlar dels Plans Edificants que hi ha en marxa al nostre poble i que renovaran distintes instal·lacions del CEIP José Mollá, del CEIP Vicente Rius i de l’IES Sivera Font. A més, des de l’Ajuntament de Canals es van interessar per l’estat de les obres del nou institut Francesc Gil.

A banda de valorar la situació de tots aquests projectes, Valcárcel els va presentar el Programa Zero de la conselleria d’Educació amb el qual es busca un estalvi energètic als centres educatius a través de la instal·lació de panells solars. L’Ajuntament ja treballa en donar els passos necessaris per a adherir-se’n.

Finalment, el regidor d’Educació va traslladar la preocupació del consistori «per l’estat lamentable dels patis dels col·legis i instituts de Canals». El director general d’Infraestructures Educatives es va comprometre a enviar tècnics de conselleria a comprovar in situ com es troben les instal·lacions de cara a preparar les ajudes adients dins el Pla de Transformació de Patis Escolars, una iniciativa que busca convertir-los en espais coeducadors, inclusius i més naturals.

No hay comentarios

Dejar respuesta