Canals finalitza les obres del PPOS a Sant Fabià i Simó Duato

L’Ajuntament de Canals ha finalitzat les obres de millora i adequació dels carrers Sant Fabià i Simó Duato, incloses al Pla Provincial d’Obres i Serveis de 2016. Les dues obres han consistit en la renovació de la instal·lació d’aigua potable i clavegueram de ambdós carrers, i adequació de voreres i paviment.

Pel que fa al carrer Simó Duato, la inversió destinada per a aquesta millora urbanística ha estat de 60.499 euros i les obres han estat executades per PERISE de serveis.

D’altra banda, al carrer Sant Fabià s’ha actuat des del carrer La Parra fins a Sants de la Pedra. Les obres, sol·licitades a la Diputació de València dins del PPOS han comptat amb un pressupost de 122.000 euros, no obstant açò, les obres van ser adjudicades a l’empresa Canalina ATG per 84.458 euros.

En aquest sentit, el regidor de l’àrea d’Urbanisme, Manu Sanchis, ha destacat que “gràcies al PPOS l’Ajuntament ha dotat de pressupost aquelles obres difícils de portar a terme amb mitjans propis i que amb estes actuacions es millora i es posa fi als problemes que arrastraven els veïns d’aquests carrer”.

No hay comentarios

Dejar respuesta