Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres

Canals. -29.01.2024-  Ahir diumenge, 28 de gener, es va posar punt final a les festes de Sant Antoni Abat 2024 amb la plantà d’arbres que va tindre lloc a la Tira del Rei.

Prèviament, els festers, festeres, familiars i part de l’equip de govern acudiren al Pont del Riu per a gaudir de la Festa de l’arbre. Una festa que s’ha consolidat amb el pas del temps i que cada vegada més atrau un gran nombre de veïns i veïnes, i d’empreses interessades en mostrar els seus productes d’artesania natural.

Una de les presències que més destaca entre els més menuts i menudes són els bombers forestals i les brigades forestals de la Diputació de València. Els xiquets i xiquetes van poder veure de ben a prop la tasca tan important i necessària que aquests duen a terme durant tot l’any per a tindre cura del nostre entorn natural.

Seguidament, es va donar pas a la reforestació d’arbres a la Tira del Rei. Acompanyats pel regidor de Medi Ambient, Ricardo Carbonell, qui els va donar instruccions de com plantar els pins i les carrasques elegides per a l’ocasió.

Cal recordar que durant tota aquesta setmana es realitzaran reforestacions i xarrades d’educació ambiental teatralitzada amb els diferents centres educatius de Canals al paratge de la ribera de la Tira del Rei, amb la col·laboració de l’escola taller Torreó IX i dels educadors ambientals d’Interpreta Natura.

No hay comentarios

Dejar respuesta