Canals finalitza la lliga de pàdel

Un any més, des del Club Pàdel de Canals han agraït la gran participació de jugadors a la lliga local que ha comptat amb jugadors no sols de Canals, sinó també de pobles veïns com l’Alcudia de Crespins, Xàtiva, Montesa, Genovés o Moixent.

El que ha permés que hagen participat un total de 80 parelles, 160 participants, distribuïts en 4 categories segons el nivell de cadascú.

Aquesta competició consta d’una fase d’anada (d’octubre a gener), on pugen i baixen 2 parelles per categoria. Per tant, hi ha uns campions i subcampions d’hivern que s’emporten unes pales de pàdel i uns “paleteros” com a premi.

Paral·lelament, la lliga consta també d’una fase de tornada, en què es reajusten les categories i es possen els marcadors a zero. Aquesta, conclou al mes de maig i tot seguit arriben les fases finals que anomenen ‘Payoffs’ i on es classifiquen els 8 millors de cada categoria i es juga en un cap de setmana.

Són eliminatòries directes fins que hi haja un campió i subcampió per categoria. El premi són uns trofeus i premi en metàl·lic.

A continuació podeu consultar els guanyadors:

1 categoria: Campions Santi Munera-Ricardo Saez / Subcampions – Ximo- Toni.
2 categoria: Campions José Sancho- Xema Calatayud  / Subcampions – Agustín- Pedro
3 categoria: Campions Rubén-Ricardet / Subcampions: Miguelo – Christian
4 categoria: Campions José Luis Casado – Lucas Casado  /  Subcampions Jordi- Juanjo

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + cinco =