Canals estarà en la Fira de les Comarques 2019

Representants municipals estaran presents en aquesta fira, que es du a terme del 5 al 7 d’abril, en la plaça de bous de València, amb un estand dedicat a Canals.

Canals se suma per segona vegada a la Fira de les Comarques, que celebra la seua 7a edició de la mà del Patronat Provincial de Turisme de València. Amb l’objectiu de promocionar el turisme a les comarques valencianes, són nombroses les empreses, ajuntaments i mancomunitats que participen en aquest esdeveniment, que compren diverses activitats com mostra de danses i de cuina valenciana, concerts, cercaviles, desfilades i demostracions artesanals.

La inauguració de la Fira de les Comarques es farà el divendres, 5 d’abril. Aquest dia, a les 18:00h, Canals farà una desfilada que comptarà amb la presència de Festeres i Festers de les Festes de Sant Antoni Abat 2019 on es repartiran les pastes típiques de Canals. L’endemà, el dissabte a les 17:00h, tindrà lloc una actuació a càrrec del grup de danses Canyamars de Canals.

Per a Celia Ibáñez, regidora de Turisme de Canals, «estem molt contents des de l’Ajuntament de participar de nou en aquesta Fira perquè, sense cap dubte, aquest aquestos darrers mesos han sigut molt intensos amb el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Nacional». A més a més, convida a «canalines, canalins, forasteres i forasters a visitar el nostre estand per gaudir de tot el que tenim preparat. Com a novetat tenim els nous fullets turístics que presenten les festes patronals i a Canals que hem canviat amb motiu del reconeixement de Festa d’Interés Turísic Nacional».

Per la seua part, l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, vol posar en valor «la importància que l’actual equip de govern ha donat a la regidoria de Turisme per visibilitzar les nostres festes. La Fira de les Comarques forma part de les diverses accions que hem portat a terme, com la visita a FITUR, el premi FOTUR i el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Nacional, totes dirigides a promocionar Canals com a referent turístic de les nostres comarques».

L’entrada a la Fira de les Comarques, on els representants de Canals també facilitaran tota la informació referent a l’oferta turística del poble, és totalment gratuïta.

No hay comentarios

Dejar respuesta