Canals es prepara per a celebrar amb les màximes mesures de seguretat Tots Sants

Enguany a causa de la pandèmia del Covid 19, la regidoria de cementeri de l’Ajuntament de Canals, s’ha vist obligada a establir una sèrie de mesures extraordinàries d’higiene i seguretat al camp sant.

Així l’aforament serà del 75%, s’estableix un itinerari demarcat dintre del recinte i a més s’insta als usuaris de les escales que les desinfecten una vegada les empren amb gel hidroalcohòlic.

Aquest any i per l’excepcionalitat de la situació, l’Ajuntament de Canals ha habilitat un telèfon de contacte amb la brigada d’obres i serveis, adreçat als ciutadans afectats per la covid 19.

El telèfon al qual podran cridar aquests veïns confinats a casa és el 610525672. Personal municipal atendrà la telefonada, es desplaçarà al domicili indicat i demanarà totes les dades necessàries per a dur les flors al lloc adient del cementeri on es trobe el difunt.
Des de l’Ajuntament de Canals s’insisteix en el fet que aquest servei extraordinari només podrà ser utilitzat per aquelles persones afectades per la covid 19 i que estiguen confinades a les seues llars.

Durant aquestes setmanes el cementeri municipal ampliarà el seu horari per facilitar les visites dels usuaris, així fins al 31 d’octubre l’obertura serà des de les 9 del matí fins a les 20:00 hores de la nit i l’1 de novembre des de les 8 fins a les 20:00hores.

L’Ajuntament de Canals per tal d’evitar les possibles aglomeracions en els dies previs i durant la festivitat de tots els sants, recomana als usuaris que les visites siguen les més curtes possibles i que els desplaçaments es facen a peu i s’evite el desplaçament en vehicles motoritzats.

A més des del consistori municipal es torna a recordar als ciutadans la necessitat d’accedir al cementeri amb masquereta i l’ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i eixida de l’edifici.

No hay comentarios

Dejar respuesta