Canals dona llum verda al projecte del Jardí de l’Ermita i el carrer Arcadi Soriano

El Ple de l’Ajuntament de Canals, va aprovar ahir per unanimitat, la relació de béns i drets afectats, i la sol·licitud de declaració urgent d’ocupació dels béns i drets subjectes a expropiació forçosa per a l’execució de l’obra del projecte del jardí del Parc de l’Ermita i el carrer Arcadi Soriano.

De moment, els 144.000 euros per a la compra dels terrenys ja estan consignats, així com el pressupost per a la redacció del projecte, que ascendeix a 60.000 euros, per la qual cosa i ja solucionats els temes burocràtics només queda iniciar l’execució de l’obra, que s’estima tinga una durada de dos mesos. Des de l’Ajuntament de Canals esperen poder tindre l’obra acabada abans que acabe 2017.

Com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Manu Sanchis, aquest és un projecte “molt demandat pels veïns de la Zona d’Horts i els escolars que cada dia van a peu fins al José Mollà, ja que amb aquestes obres, es millorarà l’accés a les instal·lacions educatives i s’acabarà d’urbanitzar part del carrer mencionat”, situat en una de les barriades més concorregudes d’aquest poble, alhora que s’acabarà el jardí de la franja de terreny que queda entre la urbanització Horts i el Calvari.

A més a més, com ha continuat dient es pretén “resoldre un problema que arrossega l’Ajuntament de Canals durant molts anys, ja que les famílies propietàries d’aquests terrenys no poden fer res amb ells, ja que estan destinats a l’ús i esplai del poble”.

En aquests moments, el carrer Arcadi Soriano té un tram sense finalitzar ni urbanitzar. En concret, la meitat del carrer no té paviment, ni voreres, ni instal·lacions, així que es fa necessària l’execució. També es pretén actuar sobre una franja de terreny ocupat per l’accés al col·legi públic José Mollà, de manera que siga segur per a vianants i conductors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − cinco =