Canals distribueix la Guia Turística i Gastronòmica a les biblioteques de les comarques

La Regidoria de Cultura envia la Guia Turística i Gastronòmica de Canals a les biblioteques de la Costera i les comarques veïnes.

Des de la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Pública Municipal hem començat a enviar a les biblioteques de les poblacions veïnes de Canals un exemplar de la Guia Turística i Gastronòmica de Canals.

La Biblioteca Pública Municipal de Canals està enviant aquests exemplars a les biblioteques de Xàtiva, Ontinyent, Gandia, València i tots els pobles dels nostres voltants perquè tinguen aquest document que dóna tanta informació de la nostra població, cultura, festes i tradicions.

És una bona manera de donar a conèixer el nostre poble i posar a l’abast de molts veïns i potencials visitants de la vila una eina perquè abans de venir puguen organitzar-se la visita, puguen conéixer què visitar a Canals, on menjar, etc.

Des de la Regidoria de Cultura s’ha pensat que aquesta era una molt bona iniciativa de difusió i publicitat de Canals i què millor que posar en les biblioteques dels pobles del voltant la nostra Guia perquè estiga a l’abast de tota la gent que vullga donar-li una ullada.

No hay comentarios

Dejar respuesta