Canals destina 12.000 euros al condicionament de l’Arxiu Municipal

La beca per a la formació i ocupació de joves titulats al departament de Cultura de l’Ajuntament de Canals, subvencionada amb 12.000 euros de fons propis, començarà el pròxim 16 de juny amb l’objectiu de dissenyar una base de dades sobre els fons d’arxiu, organització i catàleg, així com fer l’inventari de béns de naturalesa artística, entre d’altres.

El període de la beca ,promoguda per la regidoria de Promoció Socioeconòmica, serà d’un any, del 16 de juny de 2017 al 15 de juny de 2018, i s’ha adjudicat mitjançant concurrència competitiva entre els aspirants. A més a més, el consistori ha constituït una borsa amb la resta de candidats.

La beca que ara comença naix amb l’objectiu de dissenyar una base de dades sobre els fons d’arxiu, organització i catàleg. Digitalitzar aquells arxius de major valor històric i social per a la seua publicació digital i consulta popular. És a dir, desenvolupar, precisament, l’engegada d’aquest registre electrònic al consistori.

El regidor responsable, Ricardo Requena, es mostrava satisfet amb la nova proposta laboral i d’ajuda als i les joves titulats que «esperem que l’experiència» continua assenyalant Requena «siga satisfactòria i així poder dotar el pressupost del 2018 amb noves ajudes laborals per a persones titulades que a la vegada que es formen en situacions de treball reals, beneficien a l’ajuntament en aportar la seua formació en projectes concrets».

No hay comentarios

Dejar respuesta