Canals demana una subvenció per contractar a 30 persones

L’Ajuntament de Canals ha demanat una subvenció de 556.390 euros a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per optar a la realització un Taller Ocupacional a la localitat amb una durada d’un any i que suposaria la contractació de 30 persones en l’atur. La proposta, llançada per la Regidoria Socioeconòmica fou ratificada per tota la corporació municipal al darrer plenari celebrat el dijous 29 de setembre.

Aquest Taller Ocupacional, que començaria en desembre, es divideix en 10 alumnes/treballadors per cadascuna de les especialitats ofertes: jardineria, obra i forestal. L’any passat Canals va acollir una escola taller on participaren 20 persones. De ser concedida l’ajuda demanada, s’augmentaria tant el temps com el nombre de les persones contractades.

La dotació total del Taller d’Ocupació ascendeix a 606.390,08 euros; la sol·licitud a Conselleria feta per l’Ajuntament de Canals és de 556.390,08 euros ja que 50.000 euros van a cost del propi consistori destinat a l’adquisició de material.

El regidor de l’àrea, Ricardo Requena espera una prompta resposta per part de Conselleria per poder així “tirar endavant el més aviat possible un projecte que es transformarà en suport econòmic per a 30 famílies durant un any sencer a més de beneficiar a la ciutat, sobretot en aquells espais on s’actue”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 4 =