Canals crearà 12 llocs de treball amb 103.280,09 euros

L’Ajuntament de Canals ha rebut una subvenció gestionada des de l’àrea de Promoció Socioeconòmica de 91.930,9 euros i una aportació dels fons municipals de 11.349,19 euros que permetrà contractar a 12 persones desocupades gràcies als programes EMCORP I EMCORD.

El primer d’estos programes, l’EMCORP, permet la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, inscrites com a demandants d´ocupació en els centres SERVEF. D’altra banda, amb el segon programa, l’EMCORD, es contractaran persones desocupades de llarga durada que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF i que hagen sigut objecte d’un itinerari personalitzat d’inserció laboral.

Els perfils que ocuparan aquestos llocs de l’Ajuntament de Canals estaran relacionats en benestar social, en la construcció, jardineria, administració i atenció al públic. Per a optar a aquestos llocs de treball es fonamental estar inscrit en els centres SERVEF amb els codis corresponents de cada ocupació. Per això, des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament recomanen als interessats i interessades que acudisquen al SERVEF per revisar la seua sol·licitud i certificar que estan inscrits en el codi del lloc al qual volen optar.

L’alcalde de Canals i regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, ha assegurat que “des de l’equip de govern anem a aprofitar totes les oportunitats que ens permeten crear llocs de treball al nostre municipi perquè aquesta continua sent una de les nostres prioritats”.

No hay comentarios

Dejar respuesta