Canals convoca el concurs de selfies d’estiu

Les regidories de joventut i promoció socioeconòmica de l´Ajuntament de Canals han posat ja en marxa el concurs de selfies d´estiu. Després de l’èxit aconseguit en les tres edicions anteriors, ara s’enceta una altra on l’objectiu serà buscar la imatge més refrescant de l’estiu.

Segons afirmava el regidor Ricardo Requena, “ ara el que busquem és una foto de grup amb almenys 3 membres i que siga el més refrescant possible”. Amb este tipus d´accions, continuava dient el regidor, “hem aconseguit promocionar el perfil Facebook de l´Ajuntament de Canals , que des de la posada en marxa de la primera edició d´este concurs de selfies, ha duplicat el nombre de seguidors”.

En aquest concurs podrà participar qualsevol persona amb perfil en Facebook. Aquesta foto, s´haurà d’enviar fins el 15 de juliol per missatge privat i acompanyat de les dades pertinents, al perfil de l’Ajuntament de Canals, qui publicarà el més aviat possible la fotografia.

Quan una imatge arrive als 50 M’AGRADA quedarà classificada per a la fase final del concurs. En aquesta fase final, el jurat del concurs valorarà i atorgarà el primer i únic premi a la fotografia que més agrade.

El guanyador rebrà, com a premi, un samartphone.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =