Canals contractarà a 11 persones durant tres mesos

L’Ajuntament de Canals ha aprovat la posada en marxa d’un Pla d’Ocupació Local que donarà feina a 11 persones aturades de la població, durant 3 mesos al 75% de la jornada, i que serà finançat al 100% amb fons propis municipals amb un pressupost total de 45.000 euros.
Els treballs a realitzar tenen com a objectiu la reparació de voreres i pavimentació per a l’eliminació de barreres arquitectòniques en diversos carrers de la localitat. Per tal motiu es necessita dos oficials d’obra; dos peons d’obra i dos generals; dos pintors i tres auxiliars administratius.
Per poder optar al programa es precisa estar empadronat a Canals almenys durant 12 mesos, estar inscrit com demandat de treball al SERVEF als darrers sis mesos i demostrar experiència mínima d’un any segons el càrrec al qual s’opta.
Aquest Pla d’Ocupació Local respon al compromís polític adquirit per la Regidoria de Promoció Econòmica per tal de “pal·liar la difícil situació econòmica i de treball que pateixen alguns veïns de la localitat” en paraules del regidor de l’àrea, Ricardo Requena.
El termini de presentació estarà obert fins al 10 de novembre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =