Canals contracta a dues tècniques per orientar a aturats de llarga durada

L’Ajuntament de Canals ha contractat a dues tècniques laborals que s’encarregaran d’orientar a aturats de llarga durada després de ser aprovada la subvenció d’aquest programa dependent del SERVEF dirigida a corporacions locals. Les tècniques, exerciran les seues tasques al Centre Jove de la localitat en horari de 8 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores fins al 18 de juny.

En principi atendran a un centenar de desocupats de llarga duració que remeta el SERVEF i a través de cita prèvia; tot i així el servei està obert a la ciutadania centrant també els esforços als joves menors de 30 anys per a una atenció primerenca amb l’objectiu de poder accedir al programa de garantia juvenil.

Les dues orientadores seran les encarregades de realitzar l’itinerari d’ocupació més idoni per a cada usuari. Els continguts variaran en funció del perfil professional i els desitjos del demandant però van dirigits a proporcionar informació sobre les ocupacions a les que poden optar, a confeccionar un pla personalitzat d’ocupació i formació, a la recerca activa i al desenvolupament d’aspectes personals per a l’ocupació com preparar-se per afrontar amb èxit les entrevistes de treball o redactar currículums vitae. Estan previstes, a més, tant atencions individuals com grupals.

 Per a garantir l’èxit del servei també estan previstes reunions amb les empreses de la zona per donar a conèixer el programa i coordinar així l’oferta d’ocupació amb la demanda. Segons el regidor de Promoció Socioeconòmica de Canals, Ricardo Requena, “aquests agents laborals són una ferramenta fonamental per a la creació d’ocupació al nostre municipi, objectiu primordial del nou equip de govern i on van dirigits la majoria dels nostres esforços”.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + trece =