Canals, en commemoració del Dia Mundial del Turisme, anuncia una ruta turística

La Regidoria de Turisme ha anunciat que el proper 14 d’octubre, en commemoració d’aquest dia que reconeix i potència el Turisme, els veïns de Canals poden participar d’una nova ruta turística.

La proposta és «Els Borja, l’aigua i les nostres riqueses», que començarà a les 11:00h i finalitzarà aproximadament a les 14:00h, farà un recorregut per alguns dels llocs més emblemàtics del municipi. La ruta s’iniciarà des del Parc Caní fins al Torreó dels Borja. D’una forma dinàmica i lúdica, els veïns de Canals i dels voltants podran conéixer moltes més coses dels Borja, de l’aigua i de les riqueses d’aquesta localitat.

Per a poder participar és imprescindible inscriure’s per a aquesta activitat al C.C. Ca Don José, entre el 2 i l’11 d’octubre, de forma gratuïta. La inscripció és necessària ja que va a preparar-se material que serà l’obsequi per als participants als quals se’ls entregarà una motxilla amb un llibre i en finalitzar hi haurà un refrigeri.

Celia Ibáñez, la regidora de Turisme, ha declarat que «des de la regidoria hem posat molta il·lusió en treballar per aquesta nova activitat que dona sentit al nostre objectiu de potenciar i donar a conéixer molt més la història de Canals».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 9 =