Canals celebra la XXIV Matinal Motera en honor a Ricardo Tormo

Canals. -29.05.2024- Aquest diumenge, 2 de juny, l’Avinguda Vicente Ferri acollirà la XXIV Matinal Motera que organitza el Moto Club Tormo Canals, junt amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, en homenatge al bicampió mundial de motociclisme, Ricardo Tormo.

La matinal comença amb el tradicional esmorzar popular que tindrà lloc en el carrer dels Llavadors (lateral del Casino Gran) i que serveix de punt de trobada, reunió i contacte amb tota classe d’aficionats a les motos i admiradors del pilot d’Aiacor.

Una altra de les activitats és la mostra de motos que es desenvoluparà en la plaça Pont del Riu i l’Avinguda Vicente Ferri. Aquestes motos pertanyen tant als aficionats que acudeixen a la localitat a celebrar aquesta festivitat, com d’aquelles que presta l’organització.

A continuació, els moters i les moteres faran una volta al poble cap a les 11.30 hores del matí. Una vegada finalitzada, hi acudiran al Pavelló Municipal, que romandrà obert, perquè es puga visitar el museu de Ricardo Tormo, on es durà a terme l’homenatge al bicampió mundial.

La matinal conclourà amb un sorteig dels obsequis que, tant el Moto Club Tormo com les diferents empreses que hi participen, ofereixen en aquesta edició.

No hay comentarios

Dejar respuesta