Canals celebra la Gala de la XV edició del Circuit de Carreres Populars

Canals. -04.12.2023- El passat divendres 1 de desembre, el Centre Cultural Calixte III acollia la Gala del Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal i la Vall d’Aiora- Cofrents, un esdeveniment en el qual es van lliurar els premis en les seues diferents categories .

La gala va comptar amb la presència de l’alcalde de Canals, Nacho Mira, del regidor d’Esports d’aquesta mateixa localitat, Edu Badal, la Vicepresidenta de la Canal de Navarrés, Carmen Gómez, l’alcalde de Llocnou d’En Fenollet, Salvador Revert, i del president del Circuit de Carreres Populars, Carlos Garrido, a més de nombrosos alcaldes i representants dels ajuntaments d’aquestes comarques.

Quant a la representació local en aquest acte, el jove Víctor Doménech, provinent del Club d’Atletisme de la localitat, va rebre el premi com a guanyador de la categoria promeses.

Tal com va manifestar l’alcalde de Canals, “és per a aquesta població un orgull acollir aquesta gala. No només situa a la nostra localitat en tot un punt de referència de l’atletisme, sinó que també Canals compta amb una gran trajectòria en aquest esport, perquè enguany la tradicional Volta a Peu ha complit ni més ni menys que 44 edicions”.

No hay comentarios

Dejar respuesta