Canals busca solucions als problems d’inundacions

El tinent d’alcalde i regidor del Cicle Integral de l’Aigua de Canals, Joan-Carles Pérez, s’ha reunite recentment amb el Director General de l’Aigua, Manuel Aldeguer, per tal de tractar la urgent necessitat de solucionar els problems d’inundacions que es produeixen en La Torre i en les partides de Rech Nou i Les Setenes durant les pluges.

Amb la construcció de noves infraestructures, s’ha desenvolupat un augment de l’escorrentia superficial que ja existia anteriorment, és a dir, un increment tant del cabdal de l’aigua com de la velocitat amb la qual arriba al poble, fet que provoca l’aparició d’inundacions inclús amb pluges menys intenses.

Durant l’encontre es va informar que pròximament es contractarà un projecte amb el qual es buscarà solucionar els problemes de l’aigua al terme.

Segons es va donar a conèixer, la Diputació de València, amb la construcció de la carretera de Montesa, donarà solució a la situació d’aquest vial, i amb aquest projecte es buscarà resoldre els inconvenient produïts pels barrancs del Soldat i de Corcot.

Els treballs tindran una durada d’uns sis mesos i a continuació es realitzaran les actuacions necessàries per a intentar posar fi a les inundacions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =