Canals busca millorar les seues carreteres i accessos en una reunion amb el diputat Pablo Seguí

Durant l’encontre es va fer un seguiment de la reparació i adequació del tram que uneix Montesa i Canals. La resposta del diputat responsable, Pablo Seguí, va ser positiva, afirmant que el projecte està elaborant-se malgrat un problema sorgit referent a la recollida d’aigües, que la mateixa Diputació assumirà.

D’altra banda, la Diputació també es farà càrrec d’asfaltar i condicionar l’accés a Canals des de Torre Cerdà, ja que un tram pertany al propi organisme. A la conversa també es va incloure la possibilitat de construir una andana per als vianants que connecte aquests punts amb Aiacor.

També es va abordar el catàleg de carreteres, el qual està en process d’actualització i on s’incorporen les carreteres que uneixen Canals amb Montesa, Xàtiva i Torre Cerdà.

La comitiva canalina, encapçalada per l’alcalde Ricardo Requena, va aprofitat la reunió per a demanar al diputat un major enteniment i cura en els accessos a Canals, especialment al pont de l’Escorxador. Per a finalitzar la reunió, es va comentar un hipotètic projecte per a construir una vorera que vincule el pont amb la zona del Pla Vell i Pla Nou.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − 2 =