Canals aprova la millora de les instal·lacions d’aigua potable i clavegueram del carrer Sant Cristòfol

A l’últim ple de l’Ajuntament de Canals es va aprovar per una unanimitat de tots els grups la proposta de l’alcaldia sobre acceptació de la delegació per a la contractació d’obres incloses en els remanents del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2016 (PPOS), per a l’execució de l’obra de millora de les instal·lacions d’aigua potable i del clavegueram al carrer Sant Cristòfol.
Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Manu Sanchis, amb aquest acord plenari el que es farà és dur endavant la renovació d’aigua i clavegueram, voreres i paviment del carrer. Per a l’execució de l’obra es comptarà amb un pressupost de quasi 60.000 euros, que com ha explicat Sanchis provenen del remanent del PPOS del 2016.

Aquesta execució, de la que ara es posarà en marxa el projecte per a la seua licitació, se suma a les que s’han dut a terme gràcies al Pla Provincial d’Obres i Serveis; com han estat la renovació d’instal·lació d’aigua potable i clavegueram als carrers Simó Duato i Sant Fabià i la renovació de voreres i altres millores al carrer La Torreta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − 10 =