Canals acull una jornada Startup Europe Week per donar a conèixer les línies de finançament europeu

El passat dilluns, la Diputació de València presentava la Startup Europe Week; un esdeveniment impulsat per la Comissió Europea per donar a conèixer les línies de finançament europeu, sobretot aquells que estan associats a la innovació i a l’emprenedoria. 40 ajuntaments s’han unit a aquestes activitats formatives que es desenvolupen durant deu dies; sent així València, la província europea que més actes organitza. El proper dilluns 13 de febrer per la vesprada, Canals acollirà una d’aquestes jornades amb la presència del diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, encarregat d’inaugurar-la.

La sessió, que arrancarà a les 17´45 hores amb la recepció d’assistents, lliurament de carpetes i documentació, continua a les 18´15 hores amb presentació i inauguració on també està prevista la presència de l’alcalde de la localitat, Joan Carles Pérez; el regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena; Ramón Ferrandis del CEEI Alcoi i Immaculada Carbonell de la Cambra de València. La jornada inclourà la presentació de projectes europeus; d’accions locals específiques a càrrec de l’ADL Marian Torres; experiència real d’un empresari d’èxit, en aquest cas Àngel Genis de l’empresa Contrerina de Xàtiva, dedicada als envasos ecològics i que ha estat beneficiària d’Instrument PYME o espai networking entre altres accions.

Cada encontre de la Startup Europe Week té diferents formats però un mateix objectiu tal i com afirma el regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, “és donar a conèixer les oportunitats que Europa brinda a l’ecosistema emprenedor com poden ser idees i empreses d’incipient creació perquè puguen optar a finançament i als recursos i oportunitats que s’ofereixen. El pressupost per a tal fi s’estima en 960.000 milions d’euros que s’han d’aprofitar perquè no ho facen altres regions i ciutats”.

Per tal motiu es convida a participar tot empresari, comerciant i jove amb esperit emprenedor de la localitat i comarca. Les inscripcions es poden realitzar a través del correu de la tècnica ADL de l’Ajuntament de Canals: mariantorres@canals.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × tres =