Canals acull la presentació el vídeo del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana 2017

 El Centre Cultural Papa Calixte III de Canals ha acollit aquesta setmana la presentació del vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat de Motociclisme 2017 per part del director del Circuit, Gonzalo Gobert, i l’alcalde de Canals, Ricardo Requena.

A l’acte també varen estar presents l’expilot Champi Herreros, gran amic de Ricardo Tormo, Julián Miralles, campió d’Europa i director de l’escola de pilots Cuna de Campeones i Nico Terol, campió del món de 125cc, com també les joves promeses del motociclisme Jaume Masià i Héctor Garzó i la família de Ricardo Tormo.

Durant l’encontre, Gobert va aprofitar per a anunciar les diverses novetats i accions que s’han fet al Circuit Ricardo Tormo, a més de recalcar la importància del pilot canalí en el món del motociclisme i, especialment, del motociclisme valencià.

Per la seua part, l’alcalde Requena s’ha mostrat agraït i satisfet de poder recordar la figura de Ricardo Tormo amb un acte tan important a Canals, que també ha servit per a establir llaços entre l’Ajuntament i el Circuit de cara a futures possibles col·laboracions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + 3 =