Canals acull la presentació del vídeo del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

El proper dimecres 24 d’octubte es celebrarà la presentació del vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana del mundial de motociclisme 2018 a Canals.

L’ajuntament de Canals ha estat treballant, conjuntament amb el Circuit Ricardo Tormo i amb la Conselleria de Cultura i Esports, per a poder realitzar aquest acte en la localitat natal del campió mundial.

A les 12:00h, al Centre Cultural Papa Calixte III, esdevindrà l’acte de presentació del vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

En l’acte estaran presents, entre altres, la família de Ricardo Tormo; l’expilot Champi Herreros, gran amic del bicampió canalí; Julián Miralles, campió d’Europa i director de l’escola de pilots Cuna de Campeones; i Nico Terol, campió del món de 125cc. A més del Director del Circuit, també hi participaran el Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, i el Secretari Autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona.

D’aquesta manera, amb aquest esdeveniment emmarcat dins del panorama esportiu internacional, es porta endavant una acció més des del consistori per a ressaltar i donar visibilitat a la figura del pilot canalí, Ricardo Tormo.

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, s’ha mostrat agraït perquè «per segon any consecutiu, gràcies al Circuit Ricardo Tormo i a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, podem celebrar un esdeveniment tan important a Canals, ciutat natal del pilot bicampió».

No hay comentarios

Dejar respuesta