Canals acull la celebració del 1r de maig dels socialistes de la Costera-Canal de Navarrés

● Els socialistes de la Costera i la Canal de Navarrés trien el poliesportiu de Canals per a celebrar el seu tradicional menjar pel 1r de Maig.

● 150 socialistes de les dues comarques abrigallen al candidat del PSPV de Canals, Cristian Juan Fasanar, i consoliden la seua aposta pel segon municipi de la comarca.

Els socialistes de la Costera i la Canal de Navarrés van celebrar dilluns passat 1r de Maig, en el poliesportiu de Canals, el seu tradicional menjar comarcal per a commemorar el dia del treballador i abrigallar així a l’agrupació local i al nou candidat del puny i la rosa, Cristian Juan, en un acte que va congregar a 150 militants de les dues comarques.
L’Executiva que lidera Roberto Granero va optar per Canals, la segona localitat en població de la Costera, per a donar recer a una cita que s’ha convertit en imprescindible en el PSPV-PSOE comarcal i que és, també, una tradició que el propi Partit Socialista en àmbit autonòmic contempla en la seua agenda, en comptar amb l’assistència de Roger Llanes, actual Secretari Autonòmic d’Agricultura de la Generalitat i secretari d’agricultura, ramaderia i pesca de l’Executiva que presideix Ximo Puig.
L’elecció de Canals no és casual i respon a una estratègia de major abast dels socialistes de la Costera-Canal en una plaça en la qual esperen incrementar els seus resultats electorals i la representació institucional del PSPV a l’Ajuntament per a alçar-se amb la vara de comandament. Cal recordar que l’agrupació socialista local ha elegit un candidat jove i concorre amb una llista renovada i competitiva en un escenari polític molt fragmentat.
Llanes va assenyalar “l’oportunitat de Canals per a poder convertir-se en referent de la transformació urbana” amb un alcalde socialista, i la necessitat que Cristian “alinee les polítiques locals amb el projecte valencià de majories de Ximo Puig”. El dirigent del PSPV va apuntar també al repte que té la Comunitat Valenciana de situar-se davant “la dècada d’oportunitats més decisiva que està per vindre”. Canals i la Comunitat Valenciana han de decidir entre “avançar o tornar al passat», entre “el model Gürtel o el model Volkswagen i Valpark en la Costanera”, va concloure Roger Llanes.

No hay comentarios

Dejar respuesta