Canals actúa a tres centres educatius del municipi

L’Alcalde de Canals i regidor d’Educació Ricardo Requena i el regidor d’Urbanisme Manu Sanchis han visitat recentment les obres que estan duguent-se a terme a tres centres educatius públics del municipi: el CEIP Vicent Rius, el CEIP José Mollà i l’Escoleta Infantil La Torreta.

Aquestes intervencions, realitzades als mesos d’estiu per aprofitar les vacances escolars tenen com a finalitat millorar l’accesibilitat a les aules i reforçar la seguretat de l’entorn escolar.

Al Vicent Rius s’han adequat les portes exterions independents de les aules d’infantil i s’ha ampliat la zona de tanques de fusta per millorar la seguretat dels menuts.

Així, al CEIP José Mollà s’està substituint la xarxa d’aigua potable i clavegueram que dóna ús al centre, condicionant les voreres i l’accés al col·legi i reformant la cuina. També està prevista la plantació d’arbres per a que els familiars que vagen a recollir els xiquets puguen esperar a l’ombra. Per una altra banda, a l’Escoleta infantil de la Torreta s’esta canviant el sostre ja que es va detectar que es trobava en mal estat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + 5 =