Campionat d’Espanya de Bàdminton Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar i inclusiu

Des de dijous passat 22 de juny es va disputar en la localitat castellà manxega de Talavera de la Reina el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar i inclusiu on van participar tres esportistes del Club Bàdminton Xàtiva i el seu tècnic. Com a part selecció valenciana Sub-15 van viatjar Feliu Terol i Martina Molina, i en la selecció Sub-17 Andrea Orquín.

Les seleccions de la Comunitat Valenciana van realitzar un paper destacat i van poder optar a estar entre les tres primeres classificades. En la categoria cadet es va obtindre un 4t lloc en cedir en l’última jornada enfront de Balears per un parcial de 4 a 1. Destacar el bon paper realitzat per l’esportista xativina Andrea Orquín que dispute cinc trobades i va aconseguir dues victòries, estant en els altres partits molt a prop també d’ella. Independentment de les victòries o derrotes, la sensació per a la jugadora del C.B Xàtiva és molt positiva perquè en els cinc partits es va mostrar molt sòlida i consistent en el seu joc i això és una bona notícia de cara a la part final de la temporada alhora que reafirma alguna cosa que ja es va veure en l’últim TTR disputat al Campello.

D’altra banda, la selecció infantil va aconseguir la 6a plaça després de dos resultats molt ajustats que no li van permetre accedir a la següent ronda. En la disputa dels quarts de final enfront de Castella i Lleó els valencians cedien per un ajustat 4-3, enfront dels quals finalment serien els campions. Posteriorment en la disputa del 5é al 8é lloc els valencians van superar a Navarra per 4-2, però en la lluita per la 5a posició van cedir enfront de Catalunya per un altre ajustat 4-3. Per la part xativina, els esportistes Feliu Terol i Martina Molina, dos dels components més joves de l’equip no van disputar moltes trobades, però en els quals van participar van realitzar un gran paper aconseguint la victòria i deixant una grata impressió sobretot enfront de la selecció canària on van saltar a la pista amb un parcial de 2-1 en contra i van gestionar la pressió molt bé per a guanyar i donar la volta al resultat global i deixar-lo en 2-3 a favor mancant dues trobades més. Després d’aquesta gran experiència ara els xativins tornen amb ganes de continuar treballant de cara a la resta de temporada i la pròxima per a estar en la pròxima edició amb un paper molt més destacat.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

TOP TTR Sub-11, Sub-15, Sub-19 i Sènior.

El pròxim cap de setmana, set esportistes del Club Bàdminton Xàtiva es desplaçaran fins a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar per a participar en el TOP TTR Sub-11, Sub-15, Sub-19 i Sènior. Un esdeveniment que comptarà amb la participació de 78 esportistes de 14 clubs.

Festa de l’aigua i berenar esportistes.

Divendres que ve 30 de juny el Club Bàdminton Xàtiva té previst realitzar amb els esportistes més joves una vesprada lúdica en les instal·lacions del C.E.I.P Jacinto Castañeda en les quals s’emportarà l’habitual festa de l’aigua seguida d’un xicotet berenar per als esportistes.

Amb aquesta activitat parteix dels esportistes del C.B Xàtiva es prenen un merescut descans per a recuperar forces i encarar l’últim tram de la temporada i la nova temporada dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

No hay comentarios

Dejar respuesta