Campanya especial de vacunació COVID sense cita al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

A més de la vacunació amb cita que es continua realitzant en tots els centres de salut del Departament, s’ha previst habilitar uns mòduls de vacunació tots els dijous per la vespra del mes de juliol en els centres de salut de Avda Albaida a Ontinyent i Ausias March a Xàtiva.

La iniciativa s’adopta a causa d’un increment de la demanda de vacunació per a la realització de viatges a altres països i tenint en consideració que durant el mes de juny passat es van complir els 5 mesos d’espera (recomanats entre la infecció i l’administració) un gran nombre de persones que es van contagiar durant l’anomenada “sisena ona” de covid19.

Per això durant aquestes jornades de vesprades dels pròxims dijous es podrà acudir sense cita tant a Xàtiva com a Ontinyent, si s’està entre els grups de persones i edat als qui els correspon la dosi de record de la vacuna.

Així i tot és recomanable concertar una cita prèvia per a aconseguir una major optimització de les dosis de vacunes i evitar una possible espera més llarga del habitual.

No hay comentarios

Dejar respuesta