Campanya de prevenció per motiu del Dia nacional sense jocs d’atzar

Les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana llancen la campanya “Tots els jocs d’Atzar #TenenTruc”, amb motiu del Dia Nacional sense Jocs d’Atzar que es commemora el 29 d’octubre de 2020.

L’addicció al joc provoca greus problemes a la societat, ja que, com qualsevol addicció, amb substància o sense ella, implica efectes importants en la salut de les persones, que acaben traduint-se en costos a la societat, des de l’assistencial, al farmacològic, i uns altres de tipus social que tenen el seu impacte en l’àmbit social i de l’economia. Una persona addicta pateix problemes en el seu entorn familiar i laboral requerint ajuda especialitzada. En aquest sentit les UPCCAs, que treballen des de la prevenció de les conductes addictives, reivindiquen això mateix: que no aparega el problema.

La campanya “Tots els jocs d’atzar #*TenenTruc” està dirigida a tota la població amb l’objectiu de visibilitzar els riscos de tots els jocs d’atzar i desmuntar els mites associats a ells. Amb aquesta campanya les UPCCAs intenten donar a conèixer la dificultat de guanyar en aquests jocs i la facilitat per a perdre cada vegada més diners, ja que es basen en les lleis de probabilitat.

La campanya comunitària #TenenTruc consta de 5 cartells. Cadascun dels cartells té una temàtica diferent a treballar: els jocs de pòquer, les apostes esportives, els denominats “bons de benvinguda” i les clàssiques màquines “escurabutxaques”.

El 62,1% dels menors ha apostat en els últims mesos.

Si tens menys de 18 anys, no pots apostar ni participar en els jocs d’atzar.

Si tens més de 18 anys, desmunta els mites que existeixen al voltant del joc i no et deixes
enganyar.

Juguen amb els teus somnis i amb la teua il·lusió.
Tots els jocs d’apostes #TenenTruc

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − tres =