Caixa Ontinyent va destinar 307 milions d’euros a finançar a empreses i famílies en 2022

Ratifica el seu compromís i paper de motor econòmic de les comarques centrals valencianes, superant en un 19% el finançat l’any anterior.

Caixa Ontinyent va destinar 307 milions en 2022 a finançar a empreses i famílies, la qual cosa suposa un increment del 19% respecte de les operacions realitzades en 2021, xifres que reafirmen el seu paper de motor econòmic i social a les comarques centrals valencianes.

Un dels objectius dels últims anys, en els quals s’han viscut situacions excepcionals, ha sigut impulsar l’economia i facilitar l’accés al crèdit. Així, el 72% d’esta inversió (222 milions d’euros) s’ha destinat a projectes empresarials (28% més que l’exercici anterior), amb un decidit suport al teixit empresarial d’estes comarques, format principalment per autònoms i xicotetes i mitjanes empreses.

A més, l’Entitat va dedicar 49 milions d’euros a finançar construcció i adquisició d’habitatge (24% més que en 2021) i 8 milions d’euros a crèdits a consumidors (59% més que en 2021).

Finançament sostenible

Un dels compromisos de Caixa Ontinyent és que el finançament es destine a projectes sostenibles, assegurant-se d’una banda de la viabilitat dels mateixos, i analitzant el seu impacte ambiental amb l’objectiu d’evitar el deteriorament del medi ambient i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

En eixa mateixa línia, Caixa Ontinyent ha disposat productes específics, en condicions especials, per a potenciar les inversions, tant en l’àmbit empresarial com en el familiar, que contribuïsquen a la recuperació i a la sostenibilitat mediambiental.

No hay comentarios

Dejar respuesta