Caixa Ontinyent renova l’esponsorització de l’orquestra simfònica

Aportarà, a través de la seua Fundació, 20.000 euros al projecte educatiu musical en el qual participen més de 100 alumnes cada any.

Caixa Ontinyent i Ad libitum han signat la renovació de l’esponsorització de l’Orquestra Simfònica per a 2023, un projecte educatiu musical que l’entitat està recolzant des de 2015 i en la qual participen, cada any, més de 100 alumnes de les nostres comarques.

A través de la Fundació Caixa Ontinyent, l’Entitat aportarà 20.000 euros que permetran impulsar accions formatives i culturals de caràcter musical entre les quals destaca la seua programació de concerts, en els quals participen els seus alumnes i compten amb convidats de prestigi musical. Per a 2023, estan previstos quatre concerts: Música per a l’escena, Nino Bravo simfònic, 20 anys d’orquestra simfònica a Ontinyent i Beethoven.

L’acord ha sigut subscrit pel Director de l’Escola Musical Ad libitum, Lluís Muñoz, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

El Director d’Ad libitum ha manifestat el seu agraïment “per continuar comptant amb Caixa Ontinyent per a aquest projecte formatiu, un trampolí perquè els nostres joves músics puguen dedicar-se de manera professional”.

El President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat “la importància de donar suport a iniciatives com esta orquestra, un projecte formatiu que permet als nostres joves formar-se al costat de grans professionals. És una aposta clara per la cultura i el talent, i una manera d’oferir oportunitats de futur als nostres joves”.

Pla ha recordat a més que “la reversió de beneficis en accions socials és possible gràcies a la confiança dels nostres clients. Són ells, amb les seues operacions, els que possibiliten una obra social d’un valor incalculable”.

No hay comentarios

Dejar respuesta